Højkvalitets PVD-belægninger med hurtig levering

At vælge det rigtige værktøjsstål er kun det første skridt mod et holdbart værktøj. De konstant stigende krav til værktøjslevetiden har medført, at kombinationen af premium værktøjsstål og avancerede overfladebelægninger er blevet en integreret del i værktøjsfremstillingsprocessen. Resultatet er minimeret nedetid og øget produktivitet.

Hos voestalpine HPM Denmark arbejder vi med banebrydende PVD-belægninger fra vores søsterselskab eifeler, hvor øget levetid, maksimeret produktivitet, miljøvenlighed og ikke mindst hurtig og fleksibel leveringsservice er nogle af nøgleordene.

HOLDBARHED OG VÆRKTØJSLEVETID
En af de største fordele ved PVD-belægning er dens uovertrufne holdbarhed. Den tynde film, der skabes under processen, danner en barriere, som beskytter det underliggende materiale mod ridser, slid og kemiske angreb. Dette øger levetiden for overfladebelagte værktøjsdele og komponenter markant, reducerer vedligeholdelsesomkostningerne og forbedrer den samlede ydeevne.

MILJØVENLIG

En anden nævneværdig egenskab ved PVD-belægning er dens miljøvenlighed. I modsætning til traditionelle belægningsmetoder er PVD-belægning en ren proces, der producerer minimalt affald og ikke bruger skadelige kemikalier. Det gør det til et miljøvenligt valg for virksomheder, der ønsker at reducere deres CO2-fodaftryk og nå deres bæredygtighedsmål.

En meget høj reproducerbarhed af PVD-belægningerne sikrer en ensartet kvalitet ved store serieproduktioner. Denne pålidelighed er afgørende for industrier, hvor præcision er altafgørende. PVD-belægningernes evne til at bevare deres egenskaber over tid bidrager også til slutprodukternes pålidelighed og forøgede levetid, hvilket reducerer miljøbelastningen.


På vores belægningscenter i Kolding har vi stor viden om både værktøjsstål og overfladebelægninger, hvilket giver os kompetencen til at udføre PVD-belægninger af højeste kvalitet. Belægningerne udføres på vores produktionsenhed i Kolding, hvilket betyder stor fleksibilitet og hurtige leveringer. Læs mere>>

portrætfoto af Per Stamp


Vi står altid til rådighed for rådgivning;

Per Stamp
Technical Manager for PVD-belægning & Værktøjsstål

E-mail: per.stamp@uddeholm.dk
Mobil: 24 60 62 82